DENİZLİ / SARAYKÖY - Sığma Ortaokulu

Mrt

18 mart çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü

Mrt

12 Mart istiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma günü çerçevesinden okulumuzda gerçekleşen etkinlikler

Şbt

İlçemizde yapılan Akıl Oyunları ve Zeka turnuvasında Öğrencilerimiz Üçüncü oldular.

İlçe Milli Eğitim müdürümüz Bülent AKHAN tarafından ödüllerini alan öğrencilerimiz Enes Kaçkar, Doruk Yargıç'ı tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize Teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla okulumuzda yapılan 1 dakikalık saygı duruşu

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sığma Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ock

Sığma Ortaokulu  2024 yılı ilköğretim bursluluk sınavı başvuruları başladı.

Başvurular 13 Şubat-1 Mart tarihleri arasında okul müdürlüğünden yapılacaktır.

Sınav tarihi:21 Nisan 2024  saati: 10:00

Sınıf Grupları :5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz

Ock

2023-2024 DÖnem sonu etkinlikleri kapsamında Öğretmenimiz Sermet AL rehberliğinde gerçekleştirilen satranç turnuvası

Ock

Eğitimde iyi örnekler kapsamında gerçekleşen etkinlikler

10  KASIM anma törenimiz

29 EKİM 100 yıl Kutlamaları

cumhuriyetin 100. yılında code week etkinliğimiz

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca atık malzemelerden oluşturdukları dekoratif ürünler ve Görsel Sanatlar dersinde yapmış oldukları çalışmalar ile Anasınıfı öğrencilerimizin çalışmaları; Sarayköy İlçe aymakamı Celalettin CANTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet Necati ÖZBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent AKHAN, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla açılışı yapılan ''Yıl Sonu Sergimizde'' sergilendi. Öğrencilerimizin yapmış oldukları geri dönüştürülmüş ürünler sergiyi dolaşan davetliler tarafından yoğun ilgi ve beğeni gördü.

May

2023 Bursluluk Sınavı Başvuruları için 29 Mayıs 2023 - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında okulumuza başvurunuz.

Onay İşlemleri Okumuzdan Yapılmaktadır.

Haz

Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından, 2008 yılından itibaren kamuda etik farkındalığı artırmak ve tüm toplumda etik kültürünü yerleştirmek amacıyla 5176 sayılı Kanunun kabul edildiği 25 Mayıs gününü ülke genelinde "Etik Günü", aynı günün yer aldığı haftanın da "Etik Haftası" olarak kutlanmaktadır.

May

“ 24 MAYIS SARAYKÖYÜMÜZÜN MİLLİ MÜCADELEYE KATILIŞININ 104. YILDÖNÜMÜ ”  etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Bedirhan ÇABUK 3. olmuştur. Öğrencimiz ödülünü Milletvekilimiz Sayın Şeref ARPACI'dan almıştır. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.