DENİZLİ / SARAYKÖY - Sığma Ortaokulu

May

Okulumuzda  19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Çeşitli şiirler, yazılar okundu ve marşlar söylendi. Yapılan gösteriler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Gençlik haftası içerisinde düzenlenen müsabakarda derece alan öğrencilere madalyalar verildi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

“ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ” kutlama etkinlikleri çerçevesinde ''  Atatürk ve Gençlik '' konulu ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Selim Kadir CİBİŞOĞLU 3. olmuştur. Öğrencimiz ödülünü İlçe Kaymakamımız Sayın Celalettin CANTÜRK'den almıştır.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. 24 Nisan 2023 Pazartesi Günü saat 10.30´da yoğun veli ve öğrenci katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilerimiz başarılı bir program sergilediler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın bayramını tekrar kutlarız.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi" kapsamında Okulumuzun deprem bölgesi kardeş okulu olarak belirlenen Hatay/Reyhanlı Terzihöyük Ortaokulu öğrencilerinin eğitim öğretim ve temel ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Okul Aile Birliğimiz tarafından düzenlenen yardım kampanyası sonucunda alınan yardım malzemeleri kardeş okulumuza gönderilmiştir. Yardım kampanyasını organize eden Okul Aile Birliğine, kıymetli Velilerimize, Öğretmenlerimize, Hayırseverlerimize ve Öğrencilerimize destekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında ‘’Zeka Oyunları Turnuvası’’ düzenlendi. Satranç Kulübü danışman öğretmenimiz Sermet AL koordinatörlüğünde düzenlenen turnuvada öğrencilerimiz Kulami, Reversi, Mangala, Küre ve Pentago oyunlarında yeteneklerini gösterdiler.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılının 1. dönemi 20 Ocak cuma günü sona erdi. Öğrencilerimize iki haftalık tatil süresi boyunca okumaları için karne hediyesi olarak kitapları dağıtıldı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılının 2. dönemi 6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak.

Ara

Okulumuzun çehresini Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün silüeti ve değerli öğretmenlerimize hitabı ile düzenlendi. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2021-22 Eğitim Öğretim Yılını e Twinning faaliyetleri kapsamında aldığımız ''Ulusal Kalite Etiketi'' ile taçlandırdık. e Twinning proje sorumlumuz Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Gülsen KAYACIK'ı ve çalışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi almıştır. Okulumuzun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Entegre Çevre Bilgi Sistemi (EÇBS) üzerinden yaptığı Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi başvurusu Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce incelenerek sistem üzerinden onaylanmıştır.